Geloven in de kracht van ontwikkeling. Van database marketeers in Nederland én starters in Nicaragua

Werk-voor-Werk

Elke baan is een kans…

Professionals aan banen helpen, dat stopt voor AMI niet bij de grenzen van Nederland. Voor elke geplaatste kandidaat sturen we met hulp van Stichting MPowering People één jongere of moeder in Nicaragua voor een vol jaar naar een beroepsopleiding én een ondernemerscursus.

Miurel Canales is nu elektricien
In de machocultuur van Nicaragua is het niet zo vanzelfsprekend dat vrouwen elektricien worden. Toch besloten wij samen met het team van Mpowering People, Miurel de kans te geven om zich dit vak eigen te maken. Vooral omdat dit haar al na 1 jaar de kans geeft om werk en studie te combineren. Natuurlijk zijn we apetrots dat zij haar jaar cum laude afsloot en inmiddels een beurs heeft aan een technische universiteit. Ook tijdens deze studie blijven we haar steunen.

Leuk om te weten is dat Miurel inmiddels in haar vrije tijd al wat geld verdient met technische klusjes in haar dorp. Een welkome aanvulling op de 2 dollar die haar moeder verdient als wasvrouw in de rivier die door het dorp stroomt.

4 moeders die nu hun vak verstaan
De inzet van de moeders is een belangrijk fundament in het empowerment-model van Stichting Mpowering People. Anouk en het team besloten daarom om de 4 belangrijkste krachten achter dit project de kans te geven om op zaterdag een beroepsopleiding te volgen. Inmiddels zijn Doña Nancy, Loyda, Martha en Carolina volleerde bakkers, banketbakkers en kokkinnen. Samen vormen ze een kleine coöperatie in de Indiaanse wijk van de stad Leon. Zij zijn heel trots. En wij ook op hen.

Ook dit jaar geeft Anouk van de Loo samen met Mpowering People weer een aantal jongeren en moeders een kans om hun eigen toekomst te verbeteren. Binnenkort vertellen we hier graag meer over.

Miurel Canales is nu elektricien

4 moeders die nu hun vak verstaan

Onze gegevens
Contactpersoon
Anouk van de Loo
Telefoon
Gsm +31 (0) 6 28 7664 85
Tel.: +31 (0) 23 70 78 243
Bezoekadres
Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem
Postadres
Van Oosten de Bruijnstraat 49
2014 VM Haarlem
Bekijk mijn profiel op LinkedIn

Ervaren of startend in CRM,
database marketing of database analyse?

Schrijf je hier in

Neem contact met mij op
Onze klanten
AMI Interim Knowhow gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.