Zoekresultaten

Customer Advisor - Opérations & Client Support - Brussel

Pour notre client, une organisation non-profit située au Coeur de Bruxelles, nous recherchons un conseiller clientèle pour le département operations et support clientèle.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#PRFV00592
A

Logistic Solutions Officer - Antwerpen - centrum

Je staat in voor het regelen van de zeevrachten, voor-en na transport en alles wat bij het volledige logistieke proces komt kijken (voornamelijk export) inzake het vervoer van allerhande...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#PRGD00591

Boekhouder - Geel

Wij zijn op zoek naar een interne boekhouder met grondige ervaring en een grote drive om aan de slag te gaan in een ondernemende KM O in Geel.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#PRFV00582
B

Management Assistant - Antwerpen

In je rol als Management Assistant ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse  organisatie en business support voor een team van managers.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#PRGD00588

HR & Payroll Consultant KMO - Schoten

Onze opdrachtgever biedt back office oplossingen naar KMO's.  Voor hun afdeling payroll & HR admistration zijn ze op zoek naar een klantgerichte payroll consultant;
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#PRGD00545
C

Project Consultant - Provincie Antwerpen

Ben je leergierig, flexibel en beschik je over een groot aanpassingsvermogen?   Dan is een job als Project Consultant bij Progress HR wellicht je ideale job!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#PRGD00445
D

Dossierbeheerder Logistiek - Antwerpen

Heb je reeds ervaring in de logistieke sector en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij zoeken de juiste persoon om zijn tanden te zetten in de logistieke dossiers van onze klant te Antwerpen.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#PRFV00601
E

Administratief medewerker boekhouding - Antwerpen

Ben jij administratief en cijfermatig sterk onderbouwd? Heb je reeds ervaring met boekhoudkundige taken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#PRFV00600
F

Business development manager - Tilburg

To enhance growth and further transform their market position towards solution seller, our client is looking for a Business Development Manager .
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#PRMG00527

Techical Strategic Buyer - Antwerpen

Do you have strong communication skillls , an analytical mind and a background in economics or engineering ? As a Strategic Purchaser  you are responsible for the strategical, tactical...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#PR00505
G