Google+
Zoeken
Artsen Vacatures

Vacature Basisarts

Basisarts en op zoek naar een uitdagende vacature binnen jouw specialisme? Bekijk ons uitgebreide aanbod vacatures binnen o.a. de Ouderengeneeskunde, Laboratoriumgeneeskunde, Psychiatrie en Angst- en Stemmingsstoornissen.

Regelmatig plaatsen organisaties door heel Nederland hun Basisarts Vacatures op ArtsenVacatures.nl. Hou de website daarom goed in de gaten of schrijf je in om de meest actuele vacatures, passend bij jouw profiel, in je inbox te ontvangen. Tevens kun je als kandidaat je CV publiceren* om gevonden te worden door potentiële werkgevers.

ANIOS (Ouderen Kliniek) - Amsterdam

Ben jij de enthousiaste basisarts waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#ARPR01367

ANIOS (Kliniek Intensieve Behandeling) - Amsterdam

Ben jij ANIOS en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#ARPR01366

Arts/ANIOS Crisisdienst/24 uurs acuut - Regio Gelderland

Wil jij als arts/ANIOS ervaring opdoen in een dynamische omgeving? Reageer vandaag nog op deze vacature van een GGZ-instelling in regio Gelderland!
Gepubliceerd: 01-10-2018
Referentie nr:#ARPR01364

ANIOS - Regio Gelderland

Als ANIOS werken in een zich sterk ontwikkelende werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke inbreng? Solliciteer dan op deze vacature bij een GGZ-instelling in regio Gelderland!
Gepubliceerd: 01-10-2018
Referentie nr:#ARPR01363

Basisarts/ANIOS Psychiatrie en Verslaving - Regio Gelderland

Ben jij een basisarts/ANIOS, geïnteresseerd in het werken op de afdeling Psychiatrie en Verslaving van een GGZ-instelling? Soliciteer vandaag nog!
Gepubliceerd: 01-10-2018
Referentie nr:#ARPR01362

Basisarts/ANIOS Flexpool - Regio Gelderland

Ben jij een Basisarts/ANIOS en wil je aan de slag bij een flexpool van een dynamische GGZ-instelling in de regio Gelderland? Reageer dan vandaag nog!
Gepubliceerd: 01-10-2018
Referentie nr:#ARPR01361

Arts - Nederland

Een ambitieuze GGZ-instelling is op zoek naar een arts om het team van een van haar behandelcentra te versterken. Bij interesse, reageer vandaag nog!
Gepubliceerd: 25-09-2018
Referentie nr:#ARPR01354

Basisarts Verzekeringsgeneeskunde - Leeuwarden

Ben je basisarts en wil je aan de slag in een uitdagende functie met een prachtig salaris? Voor het UWV in Leeuwarden zijn wij op zoek naar enthousiaste basisartsen voor de verzekeringsgeneeskunde.
Gepubliceerd: 21-09-2018
Referentie nr:#ARPR01320

Basisarts Verzekeringsgeneeskunde - Breda

Ben je basisarts en wil je aan de slag in een uitdagende functie met een prachtig salaris? Voor het UWV in Breda zijn wij op zoek naar enthousiaste basisartsen voor de verzekeringsgeneeskunde.
Gepubliceerd: 21-09-2018
Referentie nr:#ARPR01262

ANIOS Afdeling Longgeneeskunde - Limburg

Een ziekenhuis in Limburg is op zoek naar een ANIOS voor de afdeling Longgeneeskunde. Bij interesse reageer vandaag nog!
Gepubliceerd: 20-09-2018
Referentie nr:#ARPR01353

*Je gegevens zijn alleen zichtbaar achter een beveiligde login. Uiteraard bepaal je zelf welke gegevens je wilt publiceren.